Fast Shipping

The most parts we can supply are in stock

Order safely online

More than 10 years online and a wide range of high quality parts.

View

0 products

€0.00

Helmen eenvoudig online kopen

Helmets

Helmen zijn er verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zoals Crosshelmen, Integraalhelmen, Systeemhelmen en Jethelmen. Al deze helmen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen en verschillende kleuren en maten. Op dit moment voeren wij een aantal merken in ons assortiment zoals Airoh, Bosozuku, Shiro, en MT Helmets.

20 | 40

Grid | List

33 Item(s)

Page:
  1. 1
  2. 2
20 | 40

Grid | List

33 Item(s)

Page:
  1. 1
  2. 2

Shiro is één van de merken die Opvoeren.nl verkoopt. De helmen van Shiro zijn allemaal van uitstekende kwaliteit. Het merk bestaat al meer dan 20 jaar. Voordat ze onder hun eigen naam gingen produceren, produceerden ze al 10 jaar voor andere merken. Het merk Shiro staat bekend om hun comfort, veiligheid, design en kwaliteit.

Shiro besteed zolang ze bestaan uitgebreid aandacht aan de veiligheid van de helmen. Door het continu optimaliseren van de helmen levert Shiro altijd de beste helmen. Door gebruik te maken van de beste grondstoffen, produceert Shiro alleen het allerbeste. Zodra je een helm van Shiro in je handen hebt weet je dat het echte kwaliteit is. Met veel passie en zorgen worden de helmen ontwikkelt en gemaakt. Shiro importeert inmiddels helmen naar 40 verschillende landen wereldwijd, waarbij ze rekening houden met de lokale regelgeving omtrent helmen.