Menu
MENU
  • done_outlineMeer dan 20 jaar online
  • warehouseGrote eigen voorraad
  • local_shippingGratis verzending vanaf € 75*
  • credit_cardAchteraf betalen of in 3 delen

Motorhispania

Bekijk op deze pagina ons ruime assortiment Motorhispania onderdelen. Voor scherpe prijzen koopt u in onze online shop de juiste onderdelen voor de Furia, RX50, RX50R en de RYZ van Motorhispania. Alles voor het repareren of restaureren van uw motor zoals accu’s, clinders, kettingen en startmotoren. Maar in ons assortiment vindt u ook frameonderdelen en accessoires in vele kleuren van Motorhispania. Al onze onderdelen zijn origineel en worden snel uit voorraad verzonden.

Het Spaanse Motorhispania is opgericht in 1942 en het bedrijf is tegenwoordig gevestigd in Sevilla. Het merk produceert met name lichte motorfietsen in de klasse 125cc met 4takt Yahama motorblokken en 50cc brommers met een Minareli AM6 motorblok. Motorhispania heeft vele bekende modellen zoals de:
- Furia met de Furia Cross, de Furia Supermotard, de Furia Max Enduro en de Furia Max Supermotard.
- Ryz met de Ryz Enduro, de Ryz Supermotard, de Ryz Pro, de Ryz Black-line en de Ryz Urban
- RX50 met de RX50 RX1, de RX50 Super Racing.
- RX50R dit is de 125cc 4takt versie van de RX50

Voor al deze modellen koopt u op Opvoeren.nl eenvoudig en snel de originele onderdelen online. Kunt u een onderdeel niet vinden? Neem dan contact met ons op door te mailen of door te bellen met 0511-44650, wij zoeken graag voor u verder. Alle onderdelen worden verzekerd verzonden en bij bestellingen boven de 75 euro betaalt u bij ons geen verzendkosten.

Reviews in categorie Motorhispania